Wie ben ik?

Francis Herbers

Ik ben Francis Herbers. Mijn ruime ervaring in marketing en communicatie zet ik in voor de zorgsector. Want die ligt mij na aan het hart: mijn zoon Koen heeft een ernstige vorm van spina bifida.

Doelgroepcommunicatie

Met de master Bedrijfscommunicatie Letteren van de Radboud Universiteit Nijmegen op zak verdiep ik mij sinds 1997 in de manier waarop organisaties zich richten op hun doelgroepen. Dat deed ik voor verschillende werkgevers, waaronder UPC Nederland. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig adviseur voor organisaties binnen en buiten de zorg.

Ervaringsdeskundige professional

Als communicatieprofessional begrijp ik hoe de marketing en communicatie van zorgorganisaties tot stand komt. Tegelijk ken ik uit eigen ervaring de emoties en afwegingen van de kritische zorgconsument. Wie kan u beter adviseren over de manier waarop u uw doelgroep het beste kunt bereiken?

Inclusie

Mijn zoon Koen is een belangrijke motivatie in mijn werk. Voor onze kinderen willen we de wereld mooier maken. Mijn kind heeft een beperking waardoor hij niet vanzelfsprekend mee kan doen in de samenleving. Mijn droom van een een mooiere wereld is dat Koen ook overal aan mee kan doen, dat de wereld inclusief is. Door middel van communicatie wil ik de wereld mooier en inclusiever maken.

De kracht van kwetsbaarheid

Een grote groep Nederlanders is afhankelijk van zorg, zij ontvangen vooral. Ik vind dat we veel meer gebruik zouden moeten maken van hun talenten en kwaliteiten. Daar wordt iedereen wijzer van. Het maakt onze samenleving mooier én het geeft empowerment aan mensen die nu niet meetellen. 1+1=3.

Wat kan ik voor u doen?

Neen contact op met mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *