Hier ben ik dan

Net als ik in de krant lees dat bloggen ‘oldskool’ is, begin ik een blog. Maar ja, ik roep het al jaren, en op een gegeven moment moet je dan of erover ophouden, of het gewoon gaan doen. Dus.

Ik zal hier gaan bloggen over doelgericht communiceren. Hoe het niet moet en hoe het wel kan. Overal om me heen zie ik communicatie-uitingen. Soms tenenkrommend en soms briljant. Bescheiden als ik ben ga ik daar commentaar op leveren. Zodat je een idee krijgt over hoe ik over communicatie denk. En misschien heb je wel een keer een tekstschrijver nodig, of wil je mijn advies over je communicatie.

Mijn ding‘ is klantgerichtheid. Hoe je als organisatie nu echt je klanten bereikt. En daarmee je doel. Want zonder klanten geen bedrijven. Doelgericht communiceren dus.

En ik ben dol op reacties, ideeƫn, suggesties, kritiek, complimenten et cetera. Schroom niet om je gezouten of ongezouten mening achter te laten.

Veel leesplezier!

Mail mij

2 reacties op “Hier ben ik dan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *