Wat weet HEMA van de gewone mens?

HEMAMijn favoriete winkel is de HEMA. Ik ben alleen al dol op de naam: Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam.

HEMA is heerlijk Nederlands en kampioen  in nuttige dingen en praktische oplossingen. Mijn huis staat (naast IKEA spullen) vol met handige HEMA spullen. Soms gebeurt er iets waar ik van blij word en waardoor ik de HEMA mijn zuurverdiende centjes helemaal gun.

“De HEMA weet gewoon waar de “gewone” mens behoefte aan heeft.”

Een tijdje geleden spaarde ik zegeltjes om aan die vrolijk gekleurde knuffeltjes uit de reclame te komen. Toen ik een kaart vol gespaard had en me al verheugde op hoe blij mijn zoon van vier zou zijn met zo’n vriendje, kreeg ik te horen dat alle beesten op waren. Na protest (een beetje drama moet kunnen), kreeg ik een adres om mijn volle spaarkaart naartoe te sturen. Ik stuurde zonder al te veel verwachtingen mijn spaarkaart op. Blij verrast kreeg ik nog geen week later een dikke envelop met een rood paard erin. Sindsdien zijn mijn zoon en het rode paard onafscheidelijk. En dat terwijl er toch duidelijk in de actievoorwaarden stond: ‘op is op’. Tof!

HEMA werd op 22 september tweede bij de  verkiezing van het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland door MarketResponse. Uit het juryrapport: “De Hema weet gewoon waar de “gewone” mens behoefte aan heeft.”

Beestenboel

Welke winkel gun jij je geld en waarom?

2 reacties op “Wat weet HEMA van de gewone mens?”
  1. Hema is super klantvriendelijk blij dat zij ook in België vestigingen hebben. Ook een hele dikke pluim voor Aldi, zij bieden een garantie systeem van 2 weken aan hun klanten aan en doen nooit moeilijk over terugname of ruilen!!! Daar mogen ketens als mediamarkt of nocturne een voorbeeld aan nemen, zeker als het over computers gaat!!
    Veel succes met je site en bedankt voor de info, groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *