Ben zo terug…

Wow, dat is lang geleden, dat ik hier iets schreef. Jammer, vind ik zelf ook. Het was een combinatie van drukte, vakantie, toestanden en ook een soort verlegenheid. Dezelfde verlegenheid en aarzeling die ik kreeg bij het starten van dit blog. Wat heb ik nou te vertellen dat andere mensen de moeite waard vinden om te lezen? De gewone piekermomentjes namen het even over, zoals dat wel eens gebeurt in het leven.

Maar het is nu tijd om daar over heen te stappen, mijn leven te beteren en weer veel te gaan bloggen. Inspiratie genoeg als je goed om je heen kijkt. Het stikt in de media van de gekke, slechte, fantastische boodschappen die erom roepen voor mij besproken en geanalyseerd te worden.

Houd doelgerichtcommuniceren dus in de gaten voor nieuwe, leuke, interessante artikelen! Ik zie je graag weer terug.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *